{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bill Clinton priredio odličnu zabavu

S
30.9.2007. u 10:20
0
0
Bill Clinton priredio odličnu zabavu
0
Bill Clinton priredio odličnu zabavu
Foto: AP
Nakon što je protekle sedmice održao samit filantropskog karaktera kako bi sa svojim gostima, mahom ličnostima iz svijeta slavnih i utjecajnih govorio o svjetskim problemima, domaćin samita, bivši američki predsjednik Bill Clinton, učinio je ono što svaki pravi domaćin i radi – priredio je odličnu zabavu za sve goste.
Na jednom mjestu, u pozorištu Apollo u subotu, sreli su se političari, muzičari, glumci kako bi zajedno sa bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom razgovarali o svjetskim problemima i o aktivizmu mladih, prenosi AP. Na Clintonovu zabavu došli su i Bono, Chris Rock, Shakira i Alicia Keyes, a zabava je priređena po završetku samita "Clinton Global Initiative“.


"Želimo da omladina prestane biti tako pasivna, želimo da aktivizam ponovo postane cool“, objasnio je Chris Rock, američki glumac i komičar koji podržava Clintonovu inicijativu.

Na trodnevnom samitu koji je u organizaciji Billa Cliontona održan prošle sedmice, doneseno je 245 pismenih obaveza koje su potpisali svi učesnici samita, a u vezi su sa borbom protiv zaraznih bolesti, krčenjem šuma i obavezom i pravom na školovanje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: