Rihanna o snimanju albuma
0

"Bila sam u veoma teškom emotivnom stanju"

Sarajevo-x.com
Dok je snimala pjesme za posljednji album 'Rated R', Rihanna je bila u veoma lošem emocionalnom stanju. Ovo je američkim medijima potvrdila i sama pjevačica.

"Nekoliko puta sam napuštala studio tokom snimanja, trudeći se da zaustavim suze", kazala je ljepotica sa Barbadosa u intervjuu u kojem je govorila o svom novom albumu koji će u prodaji biti od 23. novembra.

Rihannin 'Rated R' album dolazi devet mjeseci nakon što ju je pretukao nekadašnji dečko Chris Brown.

Pjevačica tvrdi kako joj je snimanje ovog albuma omogućilo da lakše prebrodi situaciju u kojoj se našla, te da na taj način izrazi sve ono što u suštini i osjeća.

"Nisam razgovarala s ljudima o tome kako se osjećam. Ja sam to jednostavno izrazila u svojim pjesmaama", istakla je slavna pjevačica, dodajući kako se poslije nemilog događaja nije željela samožaljevati i sjediti kući, te je odlučila otići u studio i početi raditi.

Posljednji Rihannin album je odraz same nje, kako ona tvrdi i uveliko će pomoći njoj samoj da sa većim optimizmom i samopouzdanjem gleda u budućnost.

Na omotu 'Rated R' albuma nalazi se slavna pjevačica omotana bodljikavom žicom, a brojni fanovi ljepotice s Barbadosa s nestrpljenjem očekuju 23. novembar kad će album biti u prodaji.