Još malo od Zahije Dehar
0

"Bila sam Riberyjev rođendanski poklon"

Totalsport
Zahia Dehar
Zahia Dehar
Oženjeni Bayernov francuski veznjak Franck Ribery platio je oko 2000 eura za noć strasti s maloljetnom marokanskom prostitukom u jednom bavarskom hotelu s pet zvjezdica.

"Bila sam mu poklon za 26. rođendan", tvrdi Zahia Dehar.

Razgovor s njom objavio je Paris Match.

"Prišao mi je u pariškom disko klubu, platio moje usluge i zajedno smo odletjeli prema Münchenu na proslavu njegovog 26. rođendana. Rezervisao je sobu u jednom luksuznom tamošnjem hotelu, a nakon seksa me platio. Bila sam mu lijep poklon, zar ne?", otkriva prostituka koja se najstarijim zanatom počela baviti sa 16 godina.

"Oduvijek sam izgledala starije no što to jesam, a kada sam shvatila da se muškarcima sviđam, pomislila sam zašto to i ne iskoristiti. Susretala sam se sa svakakvim ljudima iz poslovnog svijeta i svijeta sporta. Oni me traže, a ja se stavim na raspolaganje", kaže Dehar koja tvrdi da se ovog posla prvi puta primila također u službi "rođendanskog poklona".

"Nemam svodnika i sav zarađen novac ide meni. Usluge pružam samo onima kojima ja to želim i niko me ne može natjerati da radim nešto što ne želim i kada to ne želim. Ja sam zapravo kolgerla, a ne prostitutka. Otac i maćeha do sada nisu imali pojma čime se bavim, mislim da sada znaju", "shvatio" je Riberyjev "rođendanski poklon".