Glumila s Tomom Cruiseom
35

Bila je zvijezda '80-ih, a sada se ne uklapa u Hollywood: Stara sam i debela, to scenu ne zanima

N. C.
(Foto: Twitter)
(Foto: Twitter)
Uloga u "Top Gunu" s Tomom Cruiseom lansirala ju je među najveće holivudske zvijezde, a glumica Kelly McGillis danas je gotovo neprepoznatljiva.

Početkom osamdesetih igrala je u filmovima "Reuben, Reuben", "The Witness", ali ništa se ne može usporediti sa slavom koja je uslijedila nakon što se pojavila u ulozi Charlotte Charlie Blackwood u ostvarenju "Top Gun".

Kelly McGillis danas ima 66 godina i rijetko je imamo priliku vidjeti u javnosti, uglavnom na paparazzo fotografijama, a nije glumila ni u nastavku svog najvećeg hita.

Za film "Top Gun: Maverick" nije ni dobila poziv. Kako je objasnila, smatra da se više "ne uklapa u stroge hollywoodske standarde ljepote".

"O, moj Bože, ne! Nisu me zvali i mislim da ne bih ni igrala. Stara sam i debela, izgledam u skladu sa svojim godinama, a to showbizz scenu ne zanima. Radije se osjećam sigurno u svojoj koži i zbog onoga tko sam i što jesam u svojim godinama, umjesto da vrednujem sve te druge stvari..", navela je.

Obožavali su je i publika i kritika, a bila je nominirana za Zlatni globus i BAFTA-u, nakon čega je igrala u filmovima "The Babe", "Winter People", "North" i "At First Sight".

Igrala je glavnu žensku ulogu u filmu koji je začarao generacije u tinejdžerskim i mladenačkim godinama tih uzbudljivih 80-ih, kada je, baš kao i u muzici, i u filmskoj industriji snimljeno nebrojeno kultnih filmova koje obožavamo i danas.

Međutim, uloga je s godinama bilo sve manje, a zadnji put smo je vidjeli u seriji "Dirty John" 2020. godine, gdje se pojavila u samo jednoj epizodi.

Vezani članci