U Bijeloj kući
1

Bidenov potez privukao pažnju, fanovi Eve Longorije smatraju da ju je neprimjereno dodirnuo

I. S.
Screenshot: Twitter
Screenshot: Twitter
Predsjednik SAD-a Joe Biden i glumica Eva Longoria nedavno su se sastali u Bijeloj kući, a njegov potez privukao je pažnju njenih fanova.

On je odlučio prekršiti protokol te je umjesto rukovanja odlučio prisno zagrliti Evu. Osim toga, u jednom trenutku izgledalo je kao da ju je dodirnuo ispod grudi.

"Zašto se sada feministkinje ne oglase i pruže podršku Evi?", "Ovaj čovjek je odvratan", "Joe Biden neprimjerneo dodiruje žene i djecu i niko ne reaguje", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

[TWITTER]1669665122959196162[/TWITTER]

Eva se još uvijek nije oglasila povodom ovog snimka. U Bijeloj kući je prikazan film "Flamin' Hot", kojeg je Eva režirala. Na Instagramu je navela da je iznimno ponosna na projekciju održanu u Bijeloj kući i da je ovo bilo podsjećanje na činjenicu da je sve moguće.

U spomenutom filmu je prikazala životnu priču Richarda Montaneza, koji je izmislio Flamin' Hot Cheetos i tako postao jedan od najbogatijih biznismena na svijetu.

"Nakon večerašnje projekcije ovog filma, razmišljam o hrabrosti. Mnogi od vas su ostavili sve za sobom kako bi započeli novi život u Sjedinjenim Američkim Državama", rekao je Biden.