Bez Kayea Westa
0

Bianca Censori snimljena u skromnom izdanju i s tužnim izrazom na licu, fanovi su zabrinuti

D. J.
Foto: X
Foto: X
U dugom baloneru i potištena pogleda, Bianca Censori je snimljena je dok je ulazila u kalifornijski hotel Bel-Air, a ovo izdanje kontroverzne partnerice Kanyea Westa potaknulo je brojne medije i obožavatelje diljem interneta na raspravu o potencijalnom razvodu Censori i slavnog Westa.

Bianca, inače poznata po oskudnim izdanjima, nosila je dugi crni baloner koji je izgledao kao da je izrađen od neke vrste plastičnog materijala. Plastika je kaput učinila vrlo prozirnim i gotovo providnim, a njezina je koža bila vidljiva i ispod tog kaputa. Također, kaput je bio toliko čvrsto vezan oko struka da je isticao njezinu figuru.

Viđena je s prekriženim rukama i spuštenom glavom te je gledala u pod. Nije bilo ni traga osmijehu ili bilo kakvoj radosti dok je ulazila u hotel bez supruga Kanyea Westa, za kojeg je udana već godinu dana.

Kako je The Sun već pisao, izvori bliski Kanyeu su prije godinu dana istaknuli kako prognoziraju da će taj brak trajati šest do 12 mjeseci.

Adam Glove, koji je surađivao s Yeom, progovorio je o slavnom paru. Na pitanje kako je raditi s reperom, Adam je za američki The Sun izjavio da je to "vrlo teško".

"Ja sam židov, razumijete..., Vrlo je teško. Ali kreativan je, on je genij", tvrdi Glove.

"On je stvarno dobra osoba za marketing, ali s vremena na vrijeme se ponašao malčice 'bez poštovanja'"odgovorio je, referirajući se pritom na njegove antisemitske komentare.

Rekao je da se "družio" s Biancom i upoznao Kanyea i njegove prijatelje, s obzirom na to da je tvrdio da je u prošlosti bio cimer pokojnog Virgila Abloha.

Dok je razgovarao s američkim The Sunom, na Dream in Gold Oscarovskom after partyju 10. marta, poduzetnik je tvrdio da se Kanye s raznim outfitima za Biancu i sebe "samo pokušava zaje*avati s Kim" s obzirom na to da ona "tačno zna kakav je Ye".

Adam je mislio na Yeovu bivšu suprugu Kim Kardashian, koja je zahtijevala od supruge svog bivšeg da se prikladnije odijeva u blizini njihove djece. Naposljetku, kada su ga pitali koliko dugo smatra da će trajati njihov brak, odgovorio je: "Možda šest mjeseci, maksimalno godinu dana".