Vjenčali se prošle godine
117

Bh. pjevačica Emina Tufo prvi put pozirala sa suprugom: Nije muzičar, ali je godinama tu uz mene

Klix.ba
Foto: Instagram/eminatufo95
Foto: Instagram/eminatufo95
Bh. pjevačica Emina Tufo, koja se takmičila u "Zvezdama Granda", prvi put je pozirala sa svojim suprugom koji se ne želi pretjerano eksponirati.

Udata je za ugostitelja Amela Dedića. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju iz Pariza.

"Ja sam već godinama usko vezana za njega. On je odlučio da bude velika podrška u mom poslu. Većinu posla on i vodi. Za ovih šest godina nismo imali jednu ljubomornu scenu. Vjerujemo jedno drugom i podržavamo se. Nije muzičar, ali je godinama tu uz mene. Navikao je i naučio mnoge stvari, dugo je u ugostiteljstvu pa je već mnogo toga znao", rekla je nedavno za Grand.

Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram

Ceremonija vjenčanja je održana u jednom sarajevskom hotelu, a među gostima su bile brojne poznate ličnosti. Goste je zabavljala Zorica Brunclik, a Emina je istakla kako je to za nju bila velika čast.

"Prijateljstvo datira nekih sedam - osam godina, od takmičenja. Ona je mene od prvog pojavljivanja jako zavoljela. Ja sam odrasla uz njene pesme", kazala je.

Dodala je da su godinama jedna drugoj slale poruke i čestitale praznike, a onda je došao momenat da ona uplovim u bračne vode.

"Pričala sam sa suprugom i pitala ga šta on misli da zamolimo nju da nam malo dođe, dovoljno je bilo sat vremena. Ona je ostavila sve obaveze i prihvatila. Isto tako sam i ja došla na krštenje njene unuke", otkrila je Emina.