Pozirala s partnerom
23

Bh. manekenka Tea Bošković pokazavši trudnički stomak otkrila da će uskoro postati majka

N. O.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Bh. manekenka Tea Bošković objavom na svom Facebook profilu otkrila je da je trudna, a pozirala je sa svojim partnerom na plaži u Miamiju.

Lijepa Mostarka podijelila je nekoliko fotografija na kojima je u fokusu upravo njen trudnički stomak. Na jednoj od njih njen partner ljubi manekenkin rastući stomak.

Tea, koja je svojevremeno bila jedan od najtraženijih bh. modela na svjetskim pistama, u opisu fotografija uz hashtag "nas troje", naznačila kako će uskoro postati majka.

Teina objava na Facebook profilu
Teina objava na Facebook profilu

Bošković se od 2011. bavila modelingom, a tokom dugogodišnje karijere bila je traženi model na pistama širom regije, ali i zemalja poput Austrije, Švicarske, Slovenije, Tunise, Libanonu, Engleske i Turske.

Pojavljivala se i u muzičkim spotovima brojnih regionalnih muzičara poput Harija Mata Harija, Amela Ćurića, kao i u spotu grupe Divlje jagode.

Zanimljivo je da je karijeru u manekenstvu zamijenila psihologijom te je nakon magisterija upisala i pet godina integrativne psihoterapije, a nudi i online psihološko savjetovanje.

"Psihologiju zaista obožavam i kada bih ponovo upisivala fakultet odabrala bih isto. Jednostavno, to je jedna magična nauka koja, osim što utječe na osobu koja je proučava, objašnjava mnogo toga u životu", rekla je svojevremeno za Klix.ba.