Showbiz
510

Bh. ljepotica Ana Marija Jurišić dobila ulogu vampirice u američkom filmu

Piše: I. J.
Jedna od najljepših bosanskohercegovačkih manekenki koja trenutno živi i radi u Los Angelesu niže nove uspjehe. Pored raznih reklama i editorijala koje je snimala Ana Marija Jurišić je dobila i ulogu u jednom američkom filmu, što je potvrdila u kratkom razgovoru za Klix.ba.

Dvadesetdvogodišnja manekenka inače je porijeklom iz Kiseljaka, a Bosnu i Hercegovinu je prije dvije godine predstavljala na dva takmičenja ljepote - Miss United Nations i Miss International. Nakon što se preselila u Ameriku Ana Marija proživljava svoj američki san.

"Upravo sam snimila reklamu za Rebecca kupaće kostime sa poznatim fotografom Richom Jacksonom i fotografije koje on izabere će biti na naslovnici časopisa Sports Illustrated", kazala je Ana Marija za Klix.ba.

Bh. manekenka trenutno snima i film, a uloga koju je dobila je itekako zanimljiva.

"Trenutno u Los Angelesu snimam film, a dobila sam ulogu vampira. Počela sam sarađivati sa Michaelom Blackyjem, poznatim producentom u LA-u", otkrila je Ana Marija.

Osim toga ljepotica iz Kiseljaka često sarađuje i sa fotografom Rudyjem Garcijom koji joj pravi i web stranicu, a planira raditi i editorial sa fotografom Danom Warnerom.

Podsjećamo, Ana Marija, inače katolkinja, pretprošle godine privukla je pažnju fotografijom na kojoj je pokrivena kao tradicionalna muslimanka čime je željela čestitati Ramazan svojim prijateljima muslimanima.