10-godišnja Blue Ivy
181

Beyonceina kćerka se pojavila na košarkaškoj utakmici, svi govore koliko sliči pjevačici

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Kćerka pop zvijezde Beyonce i repera Jay-Z-ja svojim pojavljivanjem na sinoćnjoj utakmici NBA lige ukrala je svu pažnju, a na društvenim mrežama mnogi su iskazali nevjericu koliko nalikuje svojoj majci.

Jay Z je sinoć poveo svoju i Beyonceinu 10-godišnju kćer Blue Ivy Carter na utakmicu finala NBA lige, međutim, djevojčica je ovaj put skrenula pažnju sa svog slavnog tate.

Sjedila je kraj terena pored oca, odjevena u crno, ali je sličnost s njenom majkom bila ono što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Niz objava posvećeno je upravo njenom pojavljivanju na utakmici te su se neki zapitali je li moguće da joj toliko nalikuje.

"Kako ovo nije Beyonce?", pisalo je u jednom od tvitova uz snimke i fotografije Blue Ivy na utakmici.

Djevojčica je kožnu jaknu uparila sa crnim topom, pantalonama i patikama. Velike srebrne naušnice upotpunile su kombinaciju.

Ona i Jay Z imali su i simpatičan trenutak pred kamerom, gdje je Blue djelovala postiđeno dok je otac pokušavao zagrliti i poljubiti.

Par je pažljivo pratio utakmicu dok su Golden State Warriorsi pobijedili Boston Celticse s 10 poena razlike, a kasnije su razgovarali sa Stephenom Curryjem.

Blue Ivy rođena je u januaru 2012. godine, a dok je ranije više podsjećala na svog tatu, njena nedavna transformacija posebno je potakla zanimanje javnosti.