Snimak kruži internetom
3

Beyonceina 10-godišnja kćerka ponudila 80 hiljada dolara za nakit, reakcija njene bake je hit

I. B.
Blue Ivy već ima pozamašno bogatstvo (Foto: Instagram)
Blue Ivy već ima pozamašno bogatstvo (Foto: Instagram)
Desetogodišnja kćerka Beyonce i Jay-Zja, jednog od najslavnijih parova, ponudila je 80 hiljada dolara za dijamantne naušnice na luksuznoj aukciji u Los Angelesu.

Iako ima samo 10 godina, Blue Ivy Carter već je multimilionerka, a sada je pokazala da to zna i iskoristiti.

Naime, Twitterom je počeo kružiti snimak gdje je djevojčica, koja je najstarije dijete slavnog para, ponudila 80.000 dolara za par dijamantnih naušnica na humanitarnoj gala svečanosti Wearable Art Gala.

Brojni gosti bili su iznenađeni ugledavši kako Blue Ivy maše prema Tini Knowles-Lawson, koja je ujedno njena baka, te TV voditeljici Keke Palmer, koje su vodile ceremoniju, dajući im do znanja da i ona želi učestvovati u aukciji.

Obje dame ostale su zatečene, a nakon što je to prvobitno i odala, Tina je prasnula u smijeh svojoj unuci. Na njenu reakciju nizali su se brojni komentari na mrežama.

"Njenoj baki poslije ovoga su trebale tablete za smirenje", jedan je od komentara.

Dvije dame ostale su u čudu
Dvije dame ostale su u čudu

Blue Ivy nije bila ta kojoj su pripale naušnice Lorraine Schwartz, no komentari su se nizali unatoč tome, kao i činjenici da su brojni već upućeni kako ova porodica ima veliko bogatstvo.

"Najluđa stvar je da tih 80 hiljada njoj ne znači ništa. Ona sigurno već ima poseban bankovni račun koji su otvorili njezini roditelji sa milionima na njemu", jedan je od komentara.

Dok su neki pisali kako je ovo vjerovatno iznos njenog "dnevnog džeparca", neki su rekli da je "pogrešno i to što samo gledaju ovaj prizor".

Ovo nije prvi put da djevojčica radi ovakvo što. Godine 2018. kada je imala 6 godina ponudila je 19.000 dolara za akrilnu sliku mladog Sidneya Poitiera.

Bogatstvo Beyoncé i njenog supruga zajedno vrijedi više od 1,5 milijardi dolara, dok njihovo troje djece, Blue Ivy, te blizanci Sir i Rumi - imaju po impresivnih 510 miliona dolara.

Blue, koja je dobila ime po plavom bršljanu, koji je par vidio tokom svog ljetovanja u Hrvatskoj, na putu je da nadmaši postignuća svojih roditelja ako svoju karijeru nastavi u industriji zabave i muzike.