Koncert u oluji
561

Beyonce platila 100.000 dolara da metro radi sat vremena duže kako bi njeni fanovi sigurno stigli kući

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nakon što je olujno vrijeme primoralo fanove koji su prisustvovali Beyonceinom koncertu da sklonište potraže na stadionu FedEx Field u Summerfieldu pjevačica je platila metrou 100.000 dolara da produži radno vrijeme na sat vremena kako bi se njeni fanovi sigurno vratili kući.

Kako se se olujno nevrijeme spustilo na FedEx Field u Marylandu 6. augusta, koncert dobitnice Grammyja značajno je kasnio jer su fanovi bili primorani da traže sklonište.

Beyonce se potom pobrinula da njihovo putovanje do kuće prođe mnogo lakše , jer je pjevačica platila 100.000 dolara sistemu DC Metro kako bi radili sat vremena duže nego inače.

Na službenom Twitter profilu Metroraila obavijestili su da će "produžiti posljednju liniju za dodatnih sat vremena kako bi prebrodili oluju te je tako voz Silver Line prema Ashburnu krenuo u 1:04 ujutro".

Velikodušan potez pjevačice uslijedio je nekoliko sati nakon što su meteorolozi najavili nevrijeme te su vlasti najavile i mjere opreza koje su uvedene zbog oluje koja je u toku.

Mnogi su potom hvalili pjevačicin potez i velikodušnost, a drugi su istaknuli i da je publici pružila spektakl uprkos kiši i oluji te kašnjenjima.