Smršala brzo nakon poroda
6

Beyonce otkrila kako je za tri mjeseca izgubila 25 kilograma

Klix.ba
Beyonce (Foto: AFP)
Beyonce (Foto: AFP)
Samo tri mjeseca nakon što je rodila kćerku američka muzička zvijezda Beyonce uspjela se vratiti u formu. Koliko je kilograma dobila u trudnoći i kako ih se tako brzo riješila otkrila je u razgovoru za magazin Shape, za koji je snimila i nekoliko sjajnih fotografija.

"Udebljala sam se 25 kilograma dok sam bila u drugom stanju. Nisam imala puno vremena da ih skinem jer sam samo tri mjeseca poslije porođaja imala zakazan nastup", ispričala je pjevačica i dodala da je zakazivanje nastupa nakon tako malo vremena nešto što više nikad ne bi uradila.

"Nisam od onih osoba koje su prirodno mršave i potrebno mi je puno treniranja kako bih svoje tijelo održala u formi", priznala je.

Osim napornih vježbi oblikovanju njenog tijela u tako kratkom roku umnogome je doprinio i ples, otkrila je tamnoputa ljepotica.

"Ples je ono što me održava aktivnom. Niko nije isti. Budite zdravi i brinite se o sebi, ali budite i sretni zbog onoga što vas čini jedinstvenim", poručila je Beyonce u aprilskom izdanju magazina Shape.