Showbiz
0

Beyonce objavila fotografije sa vjenčanja

Sarajevo-x.com
Beyonce se udala za Jay-Zija prije tri godine, a vjenčanje je bilo obavljeno u tajnosti. Mediji nisu imali pristup ovom događaju, a nekoliko stotina tjelohranitelja je bilo angažovano za vjenčanje. Međutim, sada je svim fanovima data prilika da vide kako je Beyonce izgledala u vjenčanici.

Vjenčanicu je dizajnirala njena mama Tina. Fotografije na kojoj Beyonce oblači haljinu bez šminke i uz pomoć najdražih, pjevačica je objavila na radost njenih fanova.

Na vjenčanju u aprilu 2008. godine bilo je oko 200 gostiju uključujući i Kelly Rowland i Michelle Williams, repere Pharrella Williamsa i Kanyea Westa, zatim pjevača Chrisa Martina i njegovu suprugu Gwyneth Paltrow. Vjenčanju su prisustvovali i Janet Jackson i njen suprug, producent Jermaine Dupri, zatim Usher, Wyclef Jean, Jennifer Hudson i Jamie Foxx.

Od članova porodice bili su mladoženjina majka Gloria kao i kompletna Beyoncina porodica. Prostor gdje se održalo vjenčanje bio je ukrašen sa 60.000 bijelih orhideja uvezenih iz Tajlanda, koje su koštale pola miliona dolara.