Showbiz
0

Beyonce najpoželjnija žena u 2007., Scarlett Johansson druga

Sarajevo-x.com
Beyonce, 25-godišnju pjevačicu, a odnedavno i uspješnu glumicu, posjetioci web stranice AskMen.com izabrali su za najpoželjniju ženu u 2007. godinu.

Kako piše AskMen, Beyonceini filmski i pjevački uspjesi tokom prošle godine doveli su je sa prošlogodišnjeg 50. mjesta na prijestolje liste 99 najpoželjnjih žena showbusinessa.

Beyonce nije prvo mjesto zaslužila samo zahvaljujući svojim zamamnim oblinama, velikim očima i punim usnama, zbog čega je tamnoputa ljepotica predmet obožavanja muškaraca diljem svijeta. Ona je i talentovana i skromna, usprkos planetarnoj slavi.

Ljepotica sa velikog platna, Scarlett Johansson osvojila je drugo mjesto u srcima muškaraca diljem svijeta, a prošlogodišnja “pobjednica” Jessica Alba zauzela je treće mjesto.

[SLIKA]6[/SLIKA]“Bez obzira da li se radi o glumicama, pjevačicama, modelima ili sportašicama, ove žene nude više od onog što vidimo na slikama.”, piše urednik AskMena, James Bassil.

Prvi put se među prvih 10 najpoželjnijih žena našla i kolumbijska pjevačica Shakira, zauzevši sedmo mjesto na listi.

Čak 85 miliona glasova izbrojano je u anketi za izbor 99 najpoželjnih žena, koje najbolje obuhvataju sve kvalitete “djevojke iz snova.”

Prvih deset ljepotica na listi Top 99 najpoželjnijih žena su:

  1. Beyoncé Knowles

  2. Scarlett Johansson

  3. Jessica Alba

  4. Adriana Lima

  5. Jessica Biel

  1. Alessandra Ambrosio

  2. Shakira

  3. Maria Menounos

  4. Angelina Jolie

  5. Elisha Cuthbert

Fotogaleriju Askmenovih ljepotica možete pogledati ovdje.