Showbiz
2

Beyonce ispunila želju slijepoj djevojčici: Dovela je na koncert i pjevala s njom

Klix.ba
Popularna pjevačica Beyonce ostvarila je snove 13-godišnjoj Sophie Kotiks na koncertu u Perthu u Australiji. Djevojčica koja je slijepa i boluje od celebralne paralize, otpjevala sa Beyonce pjesmu "Irreplaceable".

Beyonce je primijetila Sophie među fanovima koji su stajali uz binu. Prišla joj je, poljubila je, pomilovala i rekla: "Imam specijalnu mladu damu ovdje. Reci mi svoje ime ljepotice", djevojčica je odgovorila: "Sophie".

Tada ju je pjevačica zamolila da joj pomogne u pjevanju. Sophie je bila presretna jer se njen san ostvario. U svemu joj je pomogla sestra Ellie, koja je snimila video o njoj i poslala ga Beyonce.

"Ona nikada nije mogla ići na koncerte i zato sam napravila video o njoj. Uprkos svemu kroz šta prolazi, uspjela je uraditi mnogo. Sakupila je 1.000 dolara za ljude koji boluju od multiple skleroze. Sve sam to stavila u video i rekla kako mislim da neko divan poput Sophie zaslužuje upoznati nekoga divnog poput Beyonce", kazala je Ellie.

Organizacija "Hope for Children" pomogla je da taj video dođe do dive. Sophie je došla na koncert i upoznala svoju "najbolju prijateljicu". Dirljivi momenat pogledajte ovdje.