Gola na motoru
9

Beyonce i Jay-Z u najavi turneje iskopirali Kim Kardashian i Kanyea Westa

Klix.ba
Jay-Z i Beyonce (Foto: Instagram)
Jay-Z i Beyonce (Foto: Instagram)
Beyonce i Jay-Z uskoro kreću na zajedničku turneju "On The Run II" za koju su objavili i najavne fotografije. Brojnim kritičarima nije dugo trebalo da zapaze kako je slavni muzički par prekopirao Kim Kardashian i njenog supruga Kanyea Westa.

Naime, popularna pjevačica na fotografijama sjedi gola na motoru iza supruga, što je mnoge podsjetilo na videospot Kanyea Westa iz 2013. godine za pjesmu "Bound 2" u kojem reper na motoru vozi golu suprugu Kim.

Međutim, Beyonce i Jay-Z ostali su diskretni za razliku od Kim i Kanyea koji su zadržali eksplicitne kadrove u videospotu.

Jay-Z i Kanye nekada su bili veliki prijatelji, ali prestali su se družiti otkako je West javno vrijeđao Jay-Zja te brutalno iskritizirao Beyonce zbog spota. Jay se prestao javljati Kanyeu, a u razgovoru za strane medije rekao je kako je Westu bio spreman oprostiti grube riječi, ali uplitanje supruge Beyonce i djece u njihovu svađu nikako nije mogao tolerisati.

Pop i R'n'B diva i reper na turneju kreću ovog ljeta, a prvi koncert će održati 30. jula na stadionu Lincoln Financial Field.

#OnTheRunll

A post shared by Beylite (@beylite) on

Podsjećamo, njih dvoje bili su zajedno na turneji prije četiri godine kada su posjetili veće gradove SAD-a. Postoji mogućnost kako će supružnici ove godine održati koncerte i u Evropi.