Pauza od turneje
30

Beyonce i Jay-Z s porodicom uživali na obalama Italije u luksuznoj jahti

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Yach Charter Fleet
Nakon spektakularnih koncerata u Italiji u sklopu turneje On The Run II slavni supružnici Beyonce i Jay-Z proteklih dana uživali su na odmoru s porodicom kružeći obalama Italije u luksuznoj jahti američkog milijardera Shahida Khana o kojoj mnogi mogu samo sanjati.

Bračni par prošetao se ulicama Italije, što je oduševilo hiljade fanova koji su barem nakratko imali priliku biti s njima na istom mjestu.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Društvene mreže preplavili su video snimci i fotografije Beyonce i Jay-Zja koji su ručali u restoranu Aurora na italijanskom otoku Capri. Prisutni u restoranu dočekali su ih s velikih aplauzom i ovacijama, a vlasnik restorana dobio je čak i zagrljaj poznatog repera.

#Beyonce & Jay-Z out in #Italy

A post shared by Beylite (@beylite2.0) on

Posljednji koncert u sklopu turneje On The Run II slavni muzičari održali su u Nici, 17. jula, a novi show priredit će sutra u Clevelandu.

Turistima i mještanima na obali italijanskog otoka nije promakla ni ogromna jahta imena Kismet na kojoj su boravili Beyonce i Jay-Z s Blue Ivy Carter i blizancima Rumijem i Sirom Carterom.

Jahta Kismet vrijedi više od 180 miliona dolara, a posjeduje heliodrom, košarkaško igralište, kozmetički salon, nekoliko bazena, teretanu, kino i brojne druge sadržaje. Unutrašnjost jahte uredio je nagrađivani dizajner Reymond Langton. Još nije jasno da li su Beyonce i Jay-Z kupili jahtu od Shahida ili su je iznajmili za ovo putovanje.

Slavni par jutros je s porodicom isplovio s obale Italije, a turneju nastavljaju u Ohaju.