Počela turneja
38

Beyonce i Jay-Z kao ludi od ljubavi napravili spektakl u Cardiffu

Klix.ba
Beyonce i Jay-Z (Foto: Beyonce Legion)
Beyonce i Jay-Z (Foto: Beyonce Legion)
Slavni bračni par Beyonce i Jay-Z otvorili su svoju turneju "On The Run II" dvoiposatnim spektaklom u Cardiffu. Uprkos špekulacijama o problemima u njihovom braku, r'n'b diva i reper su na sceni izgledali ludi od ljubavi, kako to i kaže njihov hit "Crazy In Love".

Tokom cijelog koncerta Beyonce i Jay-Z su flertovali, grlili se i čuvali za ruke. Pjevačica je u jednom trenutku prišla suprugu i počela tverkati, što je izazvalo velike ovacije publike.

Koncert je popraćen spektakularnim svjetlosnim efektima i plesnim showom na bini, a publika je mogla uživati u brojnim hitovima od "Crazy In Love" do "99 problems". Međutim, Beyonce nije pjevala neke od svojih starijih hitova poput "Single Ladies" ili "Halo". Koncert su obilježile uglavnom pjesme snažnih beatova s Beyonceinog albuma "Lemonade" i Jay-Zijevog "4:44".

Bračni par je cijelu noć mijenjao odjevne kombinacije, a čini se kako se Jay-Z u Cardiffu morao presvući više puta nego njegova supruga.

Koncert su mnogi napustili u suzama nakon što je Beyonce otpjevala pjesmu "Perfect", dok su se u pozadini na velikom platnu smjenjivale njene privatne fotografije sa suprugom i troje djece.

"Hvala vam što ste podijelili ovu predivnu noć s nama. Tako je dobar osjećaj biti na sceni s onim kojeg volim", kazala je Beyonce na kraju koncerta te otišla sa scene držeći supruga za ruku.