Poruka ili?
436

Bešlagić je očito zamjerio kolegi Bajroviću, objavio je zanimljiv filmski isječak

S. H.
Foto: N. G./Klix.ba
Foto: N. G./Klix.ba
Glumac Enis Bešlagić očito je zamjerio svom kolegi Izudinu Bajroviću na komentaru koji je ostavio na društvenoj mreži o porukama koje je ovaj uputio visokom predstavniku u BiH.
Podsjetimo se kratko, prvo je glumac Enis Bešlagić u petak snimio video ispred sjedišta Ureda visokog predstavnika u Sarajevu, u kojem je kritikovao visokog predstavnika. Bešlagić je uputio jednu širu poruku međunarodnoj zajednici, zbog čega su uslijedile brojne reakcije.

Dobio veliku podršku na svojim društvenim mrežama, međutim mnogi su mu zamjerili, a posebno na jednoj rečenici.

"U ratu ste gledali kako se ubijamo međusobno", jedna je rečenica koju je Bešlagić izgovorio, što su mnogi protumačili kao relativiziranje onoga što se dešavalo u ratu.

Taj video komentirao je i Izudin Bajrović, iznoseći kritiku zbog onoga šta je Bešlagić rekao, ali i sa osvrtom na rad svog kolege.

Sada Bešlagić očito ponovo uzvraća. Kasno sinoć je objavio jedan zanimljiv isječak iz filma "Gori vatra", u kojem inače glume i Bajrović i Bešlagić.

U isječku koji je Bešlagić postavio je dio koji Bajrovića u filmu prikazuje kao korumpiranog policajca, a video zaključuje rečenicom: "Zaj*** sam se ja s tobom, Mugdime".