|

Bernie Ecclestone ogorčen što mu kćerke nemilice troše novac

Bernie Ecclestone ogorčen što mu kćerke nemilice troše novac
0
S
Sarajevo-x.com
12.12.2011. u 15:30
32
komentara
0

dijeljenja
Bernie Ecclestone ogorčen što mu kćerke nemilice troše novac Petra, Bernie i Tamara
Milijarder Bernie Ecclestone optužio je svoje kćerke Petru i Tamaru da rasipaju novac koji je uštedio kako bi njegova unučad imala lagodan život.
Šef Formule 1 otkrio je da je stavio nastranu tri milijarde funti kako bi njegove kćerke iz braka sa hrvatskom manekenkom Slavicom Radić mogle ulagati u nekretnine.

No, Bernie je ogorčen što je novac iskorišten za finansiranje Petrinog glamuroznog vjenčanja i obnovu luksuznih vila koje djevojke posjeduju.

Tamara, naprimjer, u svom 45 miliona funti vrijednom domu ima spa za kućne ljubimce, dok Petrina vila u Los Angelesu ima sobu koja je otporna na bombe, kuglanu i parking za 100 automobila, a čitav jedan sprat namijenjen je za čuvanje njene dizajnerske odjeće i kolekciju Birkinovih torbi.

"Svojoj sam ženi davao novac koji je ostavljala u fond za sebe i djevojke, a one su taj novac trošile, a ideja je bila da kupe kvalitetnu imovinu koju bi mogla koristiti i njihova djeca", kazao je 81-godišnji Bernie.

No, Bernie je razočaran i zabrinut jer se to nije dogodilo i djevojke su potrošile novac kako bi finansirale svoj luksuzni stil života.

Tamara je nedavno postala zvijezda showa 'Billion $$ Girl', koji prikazuje njen raskalašen život. Međutim, njen otac Bernie kaže kako nije mogao podnijeti da pogleda nijednu epizodu te da je nagovarao kćerku da odustane od te emisije.
Prijavi grešku


Komentari (32)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...