Šef Formule 1 zabrinut
0

Bernie Ecclestone ogorčen što mu kćerke nemilice troše novac

Sarajevo-x.com
Petra, Bernie i Tamara
Petra, Bernie i Tamara
Milijarder Bernie Ecclestone optužio je svoje kćerke Petru i Tamaru da rasipaju novac koji je uštedio kako bi njegova unučad imala lagodan život.

Šef Formule 1 otkrio je da je stavio nastranu tri milijarde funti kako bi njegove kćerke iz braka sa hrvatskom manekenkom Slavicom Radić mogle ulagati u nekretnine.

No, Bernie je ogorčen što je novac iskorišten za finansiranje Petrinog glamuroznog vjenčanja i obnovu luksuznih vila koje djevojke posjeduju.

Tamara, naprimjer, u svom 45 miliona funti vrijednom domu ima spa za kućne ljubimce, dok Petrina vila u Los Angelesu ima sobu koja je otporna na bombe, kuglanu i parking za 100 automobila, a čitav jedan sprat namijenjen je za čuvanje njene dizajnerske odjeće i kolekciju Birkinovih torbi.

"Svojoj sam ženi davao novac koji je ostavljala u fond za sebe i djevojke, a one su taj novac trošile, a ideja je bila da kupe kvalitetnu imovinu koju bi mogla koristiti i njihova djeca", kazao je 81-godišnji Bernie.

No, Bernie je razočaran i zabrinut jer se to nije dogodilo i djevojke su potrošile novac kako bi finansirale svoj luksuzni stil života.

Tamara je nedavno postala zvijezda showa 'Billion $$ Girl', koji prikazuje njen raskalašen život. Međutim, njen otac Bernie kaže kako nije mogao podnijeti da pogleda nijednu epizodu te da je nagovarao kćerku da odustane od te emisije.