Osvojila simpatije
151

Benjamina Karić ugostila Španjolku Lauru Marin: Sarajevo je na ljubav samo ljubavlju uzvraćalo

N. O.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mlada Španjolka Laura Marin bila je gošća gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić nakon njenog pojavljivanja na koncertu Halida Bešlića.
Laura Marin osvojila je simpatije ljudi iz Bosne i Hercegovine snimajući obrade pjesama pjevača s ovih podneblja, a među njima je bio i Halid Bešlić. Na kraju joj je to donijelo poziv za gostovanje na koncertu legendarnog bh. pjevača, a potom ju je ugostila i gradonačelnica Sarajeva.

Karić je na svom Facebook profilu podijelila fotografije s 19-godišnjom Španjolkom iz sarajevske Vijećnice.

"Za kraj dana, susret sa ljupkom i veselom djevojkom koja je zaljubljena u našu muziku i kulturu. Ostvarila se želja mlade Španjolke Laure Marin da zapjeva s bh. muzičkom legendom Halidom Bešlićem", napisala je Karić.

"Sarajevo je na ljubav uvijek samo ljubavlju i domaćinski uzvraćalo! U ovaj grad, brojnim pjesmama opjevan, uvijek si dobrodošla", poručila je gradonačelnica.

Podsjetimo, mlada Laura zapjevala je s Halidom na koncertu u Zetri te su zajedno izveli sevdalinku "Moj dilbere", a potom je sama otpjevala pjesmu Zdravka Čolića "Pusti, pusti modu".

Poslije samog nastupa Marin se oglasila na svom Tik Tok profilu te uz snimak nastupa poručila: "Godinama pjevam sama s dezodoransom u ruci pred ogledalom, jučer sam prvi put čula glas publike. Nepisivo".