|

Ben Whishaw potvrdio "građansko partnerstvo" sa Markom Bradshawom

Ben Whishaw potvrdio "građansko partnerstvo" sa Markom Bradshawom
1
Klix.ba
4.8.2013. u 13:49
8
komentara
1

dijeljenja
Ben Whishaw potvrdio "građansko partnerstvo" sa Markom Bradshawom Ben Wishaw
Iako je nevjerovatno diskretan po pitanju privatnog života, glumac Ben Whishaw, poznat po ulozi Q-a u posljednjem filmu o Jamesu Bondu, otkrio je da j ušao u građansko partnerstvo sa australskim kompozitorom Markom Bradshawom.
Par se "vjenčao" u Sydneyu prošlog augusta, a upoznali su se na snimanju filma "Bright Star" 2009. godine.

Whishaw je kao glumac jednako hvaljen i u teatru i na filmu, a široj javnosti postao je poznat prošle godine, svojom ulogom Q-a u "Skyfallu", najnovijem naslovu u franšizi o britanskom tajnom agentu Jamesu Bondu.

Njegova seksualnost bila je proteklih godina predmet žestokih debata na internetu. Nagađanja su počela nakon intervjua za gay magazin Out u martu 2011., kada je glumio homoseksualca u predstavi „The Pride“.

Sada je Whishawov glasnogovornik potvrdio građansko partnerstvo sa Bradshawom. „Ben nikada nije krio svoju seksualnost, ali poput većine glumaca nije htio da razgovara o svom porodičnom životu i životu van posla. Kao odgovor na nagađanja, mogu da potvrdim da su Ben i Mark stupili u građansko partnerstvo u augustu 2012. godine. Ponosni su zbog toga i veoma sretni“, rekao je glasnogovornik.
Blizak prijatelj para navodi kako nije bilo prilike za veliko slavlje zbog Wishawovog prenatrpanog rasporeda.
Prijavi grešku


Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...