Nakon burnog vikenda
22

Ben Affleck treći put na odvikavanju od alkohola

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Popularni glumac Ben Affleck završio je i treći put u rehabilitacionom centru na odvikavanju od alkohola nakon što je proveo burne dane vikenda sa Playboyevom zečicom Shaunom Sexton.

Prema pisanju TMZ-a, Affleck se prijavio u centar za odvikavanje nakon što je njegova bivša supruga Jennifer Garner došla u njegov dom i vidjela u kakvom je stanju. Garner je navodno napustila dom vrlo uznemirena i brzo se vratila s jednom ženom nakon čega su njih troje ušli u automobil i odvezli se u centar.

Magazin "The Blast" objavio je fotografije na kojima se vidi kako Affleck unosi velike količine alkohola u svoju kuću podsjetivši kako je dva puta do sada bio na odvikavanju. Prema pisanju drugih američkih medija, Affleck je posrnuo i znao je kako mu je ponovo potrebno liječenje, ali nije se odlučio sve dok ga Garner nije molila da se prijavi na liječenje. Isti slučaj bio je i prethodna dva puta.

"Prolazi kroz jako težak period. Nije siguran kakav odnos ima s Lindsay Shookus, a još uvijek ima svoju vrstu veze sa Jennifer. Nije mu lako i zaista se mučio da ostane na pravom putu", kazao je izvor blizak glumcu.

Affleck će živjeti u rehabilitacionom centru neko vrijeme. Njegov menadžer još nije komentirao slučaj.

Affleck je prvi put u kliniku za odvikavanje od alkohola otišao još 2011. godine, a drugi put u novembru prošle godine.