S dvije Jennifer
47

Ben Affleck snimljen u izlasku s bivšom i sadašnjom suprugom, fanovi pišu: Tako je nesigurna

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Slavni glumac Ben Affleck viđen je u društvu svoje bivše supruge Jennifer Garner i svoje sadašnje supruge Jennifer Lopez.

Već godinama se priča kako su Jennifer Garner i Ben Affleck usprkos raspadu braka ostali u dobrim odnosima i zajednički odgajaju njihovo troje djece. Iako se šuškalo kako su odnosi napeti otkako je Ben ponovno s pjevačicom Jennifer Lopez, čini se da svi zajedno pokušavaju naći zajednički jezik.

Naime, paparazzi su Bena i "dvije Jen" snimili u zajedničkom izlasku. Bili su svi zajedno na školskom mjuziklu. S njima su bili i 14- godišnja Seraphina i 11- godišnji Samuel koje Ben ima s bivšom suprugom, ali i kćerka J. Lo, 15- godišnja Emme koja je na predstavu stigla s mamom i njezinim novim suprugom.

Iako su iz škole izašli odvojeno, Garner je s kćeri i sinom bila nekoliko koraka ispred Afflecka i Lopez koja je supruga držala pod ruku. Ekipa na internetu se upravo zbog tog detalja i našalila.

"Drži ga za ruku kao da će ga neko oteti", "Lopez je toliko nesigurna, kako ga samo drži za ruku", "Slobodnno ga pusti, valjda neće pobjeći", "Ovo je neugodno. Jen ga ne ispušta iz ruku", neki su od komentara.

Ben i Garner imaju i 18- godišnju Violet koja ovaj put nije bila s njima.

Podsjećamo, Lopez i Affleck bili su zaručeni i prije no što se Ben zaljubio i potom oženio s Garner. U braku su proveli 13 godina i rastali se 2018. godine. J.Lo se međuvremenu zaljubila u kolegu Marca Anthonyja s kojim i ima blizance Emmu i Maxa. Nakon što su se oboje rastali, Lopez i Affleck su se pomirili 2021., a vjenčali 2022. godine.