Dugogodišnji prijatelji
40

Ben Affleck otkrio ružne detalje o Mattu Damonu: Ne bih nikome preporučio da živi s njim

L. R.
Matt Damon i Ben Affleck (Foto: EPA)
Matt Damon i Ben Affleck (Foto: EPA)
Glumac Ben Affleck nedavno je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrio detalje o prijateljstvu s Mattom Damonom

Naime, tokom pojavljivanja u emisiji "The Late Late Show" u četvrtak, kojeg vodi James Corden. Affleck se osvrnuo na to kako je bilo živjeti s Mattom Damonom i bratom Caseyem Affleckom.

Affleck tvrdi da je Matt Damon bio jako neuredan cimer te da nikada nije plaćao račune. Onda su se jednog dana Ben i njegov brat Casey dogovorili da neće pospremati za Damonom sve dok sam ne uoči nered u stanu.

"Jednog sam se dana vratio kući zajedno s bratom i Matt je bio u stanu u kratkim hlačama i majici te igrao igrice usred dnevne sobe, a oko njega se nalazilo smeće. Pogledam dolje, vidim sushi koji je bio star sedam dana, a u njemu su se nalazili crvi", izjavio je Ben Affleck.

Također, Ben Affleck navodi da je on i dalje njegov najbolji prijatelj i da ga voli te da je prema njemu bio sjajan prijatelj sve ove godine. Pored toga, rekao je da ipak ne bi nikome preporučio da živi s Damonom.

Podsjećamo, Affleck i Damon nedavno su se udružili na biografskom filmu "AIR", u kojem obojica glume, a Affleck je također režirao i producirao ovaj film.