Nije bio nasmijan
22

Ben Affleck nakon druženja s bivšom suprugom, snimljen u šetnji s Jennifer Lopez

L. R.
Ben Affleck i Jennifer Lopez (Foto: Twitter)
Ben Affleck i Jennifer Lopez (Foto: Twitter)

Nakon druženja s bivšom suprugom Jennifer Garner, Ben Affleck je snimljen u šetnji s Jennifer Lopez.

Nakon što su mediji snimili njegovo druženje u autu s bivšom suprugom Jennifer Garner, što je brojne fanove potaknulo da razmisle je li riječ o pomirenju, Affleck je snimljen u romantičnoj u šetnji s Jennifer Lopez.

Romantično poslijepodne došlo je samo dva dana nakon što su Affleck i Garner družili u autu.

Par je bio na jednom od buvljaka u Los Angelesu gdje su razgledali ponudu na štandovima, a većinu vremena su se držali za ruke ili bili zagrljeni. Paru se pridružila i njena kćerka Emma.

Oboje su bili u ležernim izdanjima. Jennifer Lopez je obukla kraći džemper i jeans hlače širokih nogavica, a Affleck je također nosio jeans hlače i sivi džemper.

No, interesantno je što Affleck gotovo nikada nije nasmijan kada se nalazi u društvu sadašnje supruge, što nije slučaj s bivšom suprugom.

Inače, Affleck i Garner bili su u braku od 2005. do 2015. godine, a jedno vrijeme su se međusobno optuživali za ovisnost o alkoholu. Budući da bivši par ima troje djece, odlučili su popraviti svoje odnose. Također, Affleck se prošle godine u julu vjenčao sa Jennifer Lopez, a Garner je u vezi s biznismenom Johnom Millerom.