Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razuman cojek.
Realan 100%
@ja jesam Vidiš... ti sigurno živiš u kakvoj vukojebini u kojoj si navikao živjeti okružen primitivnim istomišljenicima. Affleck u svom okruženju sigurno ima više Muslimana nego ti. On je neko ko je intelektualac i ko je to iskoristio i napravio ime i novac. Njegova se riječ sluša, a ne tvoja jer si ti polupismeni nacionalista koji se krije iza besmislenog nicka i laje...
Ben Affleck je iz Boston-a, gdje je pretežno mlađe stanovništvo (studenti), veliki procenat njih su muslimani, normalno je da ima otvorene vidike i visok intelektualni nivo..
svaka cast Ben!!!!.
Uvijek mi je bio drag kao glumac. Sad mi je još draži što pokazuje da je čovjek sa velikim "Č" i što pokazuje da razmišlja razumno i da mu mentalni vid nije "zamagljen". Affleck, skidam kapu.
bio sam fan balea u ulozi batmana ali cu sad pokusati da gledam i zavolim i novi stil s affleckom .
...najgore je bit razuman...svako đubre nasrne na tebe...
Malavala, puna si mrznje. Nije to fino od djevojke. :)
@Cold_North Nemoj biti tako siguran da je djevojka :P :P :P
ubijedio me je.. sad imam sasvim drugu sliku o islamu :)
Necu o islami kao vjeri.. Ali o ljudima koji se nazivaju muslimani... Sa njima zaista nemamo nista zajednicko... Zive u nekom drugom vremenu i sa zakonima pod kojim bi samo nekoliko promila Bosnjaka mogli da zive.
Naravno, upravo tako. I to su istinski vjernici. A ostalo su licemjeri i obični Kiafiri (nevjernici). Sve će ti se samo kazati. Otiđi na DŽumu .. pa sutra ujutru na Sabah namaz . Na džumi 1000 ljudi. Na sabahu 5. Sve jasno ko dan.
Bravo za Kanadjanina Bena !!!
Sad im je Ben Affleck dobar, a kad je snimao onaj film protiv Irana onda su ga proklinjali. Isto ko i Bernard-Henri Levy. Kad kaže nešto za pozitvno za BiH onda je pametan čovjek, ljudina kojem treba dati ulicu u Sarajevu. Kada kao osvjedočeni cionist kaže nešto u korist Izraela onda ga treba razapet i ubit, makar u većini slučajeva klix ne prenese takvu izjavu. Bošnjaci su definitivno najlicemjerniji narod na balkanu.
Islam je najdivnija religija ! Islam u pravo smislu rijeci a ne kako ga zapadnjaci zele prikazati cijelom svijetu ! To da neko tuce zenu nema veze sa religijom jer smatram da vise nemuslimana tuce zenu i djecu ..agresivni su jer koriste sve ono sto je u Islamu zabranjeno kao npr alkohol, kocka..sve to izaziva ljutnju, agresinost i na kraju bolest i ovisnost. Kad vidim pokrivene zene u Sarajevu, nase ljude sa svojim zenama, one odisu radoscu i ljubavlju, vidi se na njima jednostavno da su zadovoljne.U Islamu zena, majka je nesto sveto i svi se muzevi prema njima ophode sa puno ljubavi, paznje i obezbijede im sve sto jednoj zeni, majci treba ! Dzennet je pod majcinim nogama :) Bajram Serif Mubarek Olsun :)
A zašto je onda u 22 muslimanske zemlje napuštanje islama kao religije djelo kažnjivo zakonom?
ophode se prema ženama sa ljubavlju..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
sabur
Covjek razuman,sta reci.
ii da popiju koju ljutu..
malo je razumnih ljudi na ovom svijetu
Kao da nije bilo dovoljno što je pola Amerike iznervirano njegovim izborom za novog Batmana,sad još lijepo govori o islamu! Ideš ti na crnu listu,Ben.