Visoki standardi
0

Bella Thorne: Teško je biti savršen u očima Disneyja

N. C.
Thorne: Djeca moraju vidjeti stvaran svijet i različitosti (Foto: EPA-EFE)
Thorne: Djeca moraju vidjeti stvaran svijet i različitosti (Foto: EPA-EFE)
Bella Thorne smatra da Disney djeci prikazuje svijet previše savršenim. Bivša Disneyjeva zvijezda prozvala je tu produkcijsku kuću zbog standarda koji nameće.

Zvijezda "Shake It Up" slavu je postigla na Disneyevom kanalu, ali ona misli da je njihovo prisiljavanje zvijezda da budu savršene pogrešno.

"Teško je biti savršen u očima Disneyja, zato mislim da Disney griješi jer sve prikazuje tako savršenim. Tu sliku je teško postići. Također, nikada nisam bila savršena. Uvijek volim raditi sve što niko drugi ne radi", kazala je.

Dodala je da djeca koja odrastaju ne trebaju gledati savršene ljude.

"Djeca moraju vidjeti stvaran svijet i različitosti. Ljude koji stvarno govore o stvarnim stvarima. Mislim da je to bilo mnogo važnije od savršene slike", kazala je.

Mlada glumica kaže da je njena knjiga poezije "The Life Of A Wannabe Mogul: Mental Disarray" ono čega se ljudi sjećaju umjesto njenih glumačkih uloga.

"Moj život se promijenio na zaista nevjerovatan načina od kada sam napisala knjigu. Sada kada mi fanovi priđu, ne kažu uvijek: 'Volim te iz ovog filma, iz tog filma'. Kažu: 'O Bože, pročitao sam vašu knjigu i toliko sam se povezao s njom zbog ovog užasnog vremena'. Ispričaju mi ​​svoje priče i povežemo se. Knjiga mi je donijela lijepe trenutke", kazala je glumica za Fox News.