Bivši premijer negirao očinstvo
0

Beganović izgubila dijete za koje je tvrdila da je Berlusconijevo

Klix.ba
Sabina Beganović
Sabina Beganović
Sabina Beganović, nekadašnji njemački model porijeklom iz BiH, koja je tvrdila da je Silvio Berlusconi otac njenog djeteta, izjavila je kako je preko noći izgubila dijete.

Tvrdnje Beganovićeve da je bivši italijanski premijer otac njenog djeteta demantirao je Berlusconijev advokat Niccolo Ghedini. "Matica", kako je Sabina poznata u italijanskim medijima, je SMS porukom obavijestila portal Dagospia kako je "preko noći izgubila dijete".

Ova 38-godišnja glumica i starleta rekla je za italijanske novine Il Fatto Quotidiano kako je sigurna da je dijete Berlusconijevo, jer je "samo sa njim spavala".

“Cijela priča je malo obojena, ironična i tipična za ljeto te ne odgovara stvarnosti", kazao je Berlusconi u pisanoj izjavi.

On je sa mjesta premijera Italije odstupio u novembru, nakon što je tu zemlju zahvatila ekonomska kriza poput one u Grčkoj. U to vrijeme, Silvio se našao u velikom seks skandalu u kojem je bila i Sabina Beganović. Sudski procesi u vezi sa ovim slučajem još uvijek se vode na italijanskim sudovima.

Osim što je tvrdila da je dijete Berlusconijevo, Sabina je izjavila kako je on "magičan, nevjerovatan i poput Supermena u krevetu", piše agencija ANI.