Stan Lee ima ideju
0

Beckhamovi uskoro i superjunaci?

Sarajevo-x.com
Kako saznaje Access Hollywood, Stan Lee ozbiljno razmišlja da britanski zvjezdani par pretvori, ni manje ni više, nego u superjunake iz crtića.

Strip legenda, koji je idejni tvorac kultnih likova poput Spider-Mana i Fantastične četvorke, navodno je sada odlučio svoju pažnju usmjeriti na Victoriju i Davida Beckhama.

"Nedavno mi je na pamet pala luda ideja. Svi su čuli za Davida i Victoriju Beckham, zar ne? Odlično izgledaju, posjeduju mnoge talente i imaju zanimljiv život. Eh, sada slijedi uzbudljivi dio. Zamislite kako bi cool izgledali u humorističnom showu u kojem bi bili predstavljeni kao superjunaci", otkrio je Stan Lee.

Kreator Iron Mana je također dodao kako je David "super nogometna zvijezda, a Victorija je super koliko jedna glamurozna žena može biti". "Ako bi pristali, ništa ne bi izgledalo prirodnije nego vidjeti Davida i Posh u ulozi glavnih superjunaka", objasnio je Lee.

Podsjećamo, američka bogatašica Paris Hilton već je pristala na "makeover" kod Leeja, budući da je u augustu otkrila kako će se na TV ekranima pojaviti kao animirana superjunakinja.