Haljina "za starije cure"
37

Beckhamova 11-godišnja kćerka zaprepastila fanove modnim odabirom: Jadna djevojčica

I. B.
Beckhamovi su i ranije kritikovani zbog pojedinih "roditeljski" metoda (Foto: Instagram)
Beckhamovi su i ranije kritikovani zbog pojedinih "roditeljski" metoda (Foto: Instagram)
Jedanaestogodinja kćerka Davida i Victorie Beckham zaprepastila je korisnike interneta modnim odabirom koji bi, kako su primijetili, bio dosta prikladniji za osobu stariju od djevojčice njene dobi.
Porodica Beckham jučer je zablistala na Sedmici mode u Parizu, gdje je Victoria promovisala svoju novu kolekciju.

Osim što su sve oči bile uperene upravo u slavnu dizajnericu i njenu snahu Nicolu Peltz, za koje kruže glasine kako i nisu u najboljim odnosima, publici nije promakao ni još jedan detalj koji im je "zaparao" oči.

Riječ je o 11-godišnjoj Harper koja se na posebnom događaju pojavila u haljini za koju su mnogi izjavili da je neprikladna za nekoga njene dobi.

Na fotografiji gdje Harper pozira sa sestrama Hadid, vidi se kako je djevojčica odjenula dugu crnu haljinu sa V izrezom koji joj je dosezao gotovo do pupka. Izrez, kao i bretele haljine bili su obrubljenim čipkom, dok joj je kosa bila skupljena u pletenice. Stajling je upotpunila crnom torbicom i patikama.

Iako su neki udijelili komplimente djevojčici, mnogi su ovaj odabir prokomentarisali u negativnom svjetlu, okrivivši njenu majku da od djevojčice pravi nešto što ona još uvijek nije, a to je - odrasla osoba.

"Bila sam šokirana kad sam vidjela Harper u ovoj haljini i mislila sam da je neprikladna za njezinu dob. Odjevena je poput odraslih djevojaka", napisala je jedna korisnica.

"Djevojčica odjevena na seksualiziran način, prikladan za starije", složila se druga, dok su pojedini korisnici pisali i kako im je žao Harper.

Inače, bračni par Beckham je već kritikovan zbog pojedinih "roditeljskih" metoda koje praktikuju. Primjerice, David je bio na meti osuda nakon što je više puta objavljivao fotografije gdje Harper ljubi u usta, izražavajući tako svoju ljubav prema kćerki.

Mnogima je to bilo vrlo čudno i neprihvatljivo, naročito jer je slavni nogometaš takve fotografije dijelio sa svima.

Osim djevojčice, slavni bračni par ima i sinove Brooklyna (23), Romea (19) i Cruza (17).