Hoće li napustiti nogomet?
3

Beckham dobio višemilionsku ponudu za vlastitu tv emisiju

Klix.ba
David Beckham (Foto: AFP)
David Beckham (Foto: AFP)
David Beckham bi nogometne terene uskoro mogao zamijeniti televizijskim studiom. Naime, 37-godišnji nogometaš je dobio ponudu da vodi vlastiti talk show.

Američka kompanija Time Warner Cable ponudila je jednom od najpoznatijih nogometaša današnjice multimilionski ugovor. Beckham bi, prema pisanju Daily Maila, trebao voditi sportski talk-show.

Televizijski šefovi vjeruju da bi s Beckhamom moglo privući milione gledatelja. "Želimo Davida Beckhama u našem timu bez obzira na to da li će ostati u LA Galaxyju ili ne. Na putu smo da postanemo najveća sportska tv mreža i on jed ključni dio naše budućnosti", kazao je neimenovani izvor.

No, Time Warner Cable nije jedina tv kompanija koja je zainteresirana za Davida. Navodno i Fox razmišlja o dovođenju Beckhama u svoje redove.

Međutim, planove televizijskih mogula moglo bi poremtiti Davidovo navodno preseljenje u New York. Prema nepotvrđenim informacijama, David prelazi iz Los Angeles Galaxyja u New York kako bi njegova supruga Victoria mogla nastaviti svoju modnu karijeru.

Victoria je navodno već pogledala nekoliko nekretnina u Velikoj jabuci za svoju šestočlanu porodicu.