Bebek sa suprugom uživao u Spa centru, priredio joj lijep Dan zaljubljenih

Klix.ba
15.2.2019. u 14:16
2
43
Bebek sa suprugom uživao u Spa centru, priredio joj lijep Dan zaljubljenih
2
Bebek sa suprugom uživao u Spa centru, priredio joj lijep Dan zaljubljenih Foto: Instagram
Njihova ljubav počela je prije 21 godinu, a njih dvoje se još uvijek vole i paze kao prvog dana. Željko Bebek i njegova supruga Ružica uživali su spa centru za Valentinovo.
Ružica je od Bebeka mlađa 34 godine, a upoznali su se prije više od dvije decenije kada mu je ona prišla poslije koncerta i tražila njegov autogram. Njihova ljubav od tada samo raste, a muzičar često piše i govori koliko voli svoju suprugu.

Foto: Instagram Foto: Instagram


Valentinovo su proveli u Spa centru, gdje je Bebek supruzi masirao noge, a poslije su nazdravili čašom pjenušca. Bebek je u jednom od intervjua govorio kako se "klik" između njega i Ružice desio čim su se upoznali te da je odmah znao da će dati sve od sebe da je nagovori da ostane s njim zauvijek.

Foto: Instagram Foto: Instagram


Njih dvoje već nekoliko godina objavljuju golišave fotografije na svoje godišnjice te su nedavno objavili fotografiju na kojoj poziraju ispred jedne od svojih fotografija iz kreveta. Razlika u godinama im, kako kažu, nikad nije predstavljala problem, a Bebek sebe smatra okorjelim romantikom koji je uvijek spreman iznenaditi svoju suprugu. Par ima sina i kćerku te su oboje naslijedili pjevačev talent za muziku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (43)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: