Odbačena optužnica protiv Balea
0

Batman neće pred sud

Sarajevo-x.com
Protiv zvijezde filma "The Dark Knight", glumca Christiana Balea, neće biti podignuta optužnica zbog navodnog napada na vlastitu majku i sestru koji se nedavno odigrao u hotelu Dorchester u Londonu. Glumac, koji je u to vrijeme promovirao svoj novi film o Batmanu u Velikoj Britaniji, negirao je optužbe.

Američki glumac Christian Bale (34) prošlog mjeseca uhapšen je u Londonu pod optužnicom da je nasrnuo na članove svoje porodice dok su boravili u spomenutom hotelu.

Britanska policija, kako navodi BBC, optužbu je odbacila "zbog nedostatka dokaza koji bi ovaj incident realno objasnili".

Glumčeva glasnogovornica Jeniffer Allen izjavila je da je Christian odahnuo kada je optužnica odbačena i da se nada da će ovu ružnu epizodu uskoro zaboraviti.

Dodala je još da Bale ovakve stvari smatra dubokom intimom i zamolio javnost da poštuje njegovu privatnost i privatnost njegove porodice.

Christian Bale glumio je i u hit filmu "Batman Begins" a ove godine je zajedno s ostatkom ekipe filma "The Dark Knight" ostvario nezamapćen uspjeh u kinima širom svijeta.