Već joj ponudili 300.000 funti
0

Barbara Waltrers i Oprah "ratuju" za intervju s Pippom Middleton

Sarajevo-x.com
Pippa Middleton (Foto: AFP)
Pippa Middleton (Foto: AFP)
Sestra britanske princeze Kate, Pippa Middleton, dobila je ponudu od 300.000 funti u ratu američkih TV kuća za njen prvi intervju.

Mediji pišu kako se odvija prava bitka između poznate američke novinarke Barbare Walters i kultne TV voditeljice Oprah Winfrey koje čine sve da Pippu dovedu u svoju emisiju i imaju je sat vremena samo za sebe. Ona je, naime, za njih gošća iz snova za ovu godinu.

Pippa, koja će donirati bilo kakvu naknadu u humanitarne svrhe, preko noći je postala senzacija preko Atlantika nakon što je oduševila svijet pojavivši se kao djeveruša na vjenčanju sestre Kate i britanskog princa Williama. Ona je već potpisala ugovor vrijedan 400.000 funti da piše o dešavanjima na glamuroznim događajima, a već se pojavila na više od deset naslovnica magazina u SAD-u.

Izvor je otkrio novinarima da je Oprah spremna na sve samo da "dobije" Pippu. No, ni legenda ABC-a, Waltersova, ne misli tako lako odustati te su zasad njih dvije najbliže tome da i naprave prvi intervju s Pippom u SAD-u, piše Sunday Mirror.