Pred utakmicu s Hrvatskom
28

Balotelli s nepoznatom brinetom ispijao kafe u Krakowu

Klix.ba
Talijanski reprezentativac Mario Balotelli ne brine za ishod utakmice svog tima sa Hrvatskom na Evropskom nogometnom prvenstvu.

Pokazuju to fotografije popularnog Super Marija u društvu nepoznate djevojke, snimljene u Krakowu pred susret s Vatrenima.

Mario je u Poljskoj prava atrakcija, piše britanski Mirror. Gdje god se pojavi privlači pažnju prolaznika i paparazza koji su ga jučer snimili na kafi sa nepoznatom brinetom. Njih dvoje su uživali u opuštenoj poslijepodnevnoj kafi držeći se povremeno za ruke.

Talijanski nogometni savez morao je pojačati osiguranje oko napadača Manchester Cityja, koji važi za najveću zvijezdu Eura 2012. Još prije početka turnira talijanski napadač je privukao pažnju komentarima o rasizmu. Naime, Balotelli je zaprijetio da je spreman ubiti, ako ga budu vrijeđali na ulici, ili da će napusiti teren ukoliko mu navijači sa terena upute neku neprimjerenu opasku.

Navodno su za vrijeme utakmice Italija-Španija pale neke uvrede sa tribina na njegov račun pa sad UEFA ispituje blizu 200 navijača sa dijela tribine odakle su došle neprimjereni komentari.

Prema pisanju talijanskih medija, Mario će biti u početnoj postavi u utakmici s Hrvatskom, iako su mnogi vjerovali da će selektor Prandelli prednost dati Di Nataleu.