Voli da krši pravila
0

Balotelli izbačen iz šoping centra jer nije želio skinuti kapuljaču

Totalsport
Talijanski reprezentativac i napadač Manchester Cityja Mario Balotelli i dalje se uredno brine za svoja gostovanja na naslovnicama novina, pa i onih koje ne pišu o nogometu.

21-godišnji nogometaš se odlučio za odlazak u šoping centar u Manchesteru zajedno s prijateljima. Navukao je pritom kapuljaču na glavu ne poštujući politiku trgovine da se iste ne smiju nositi. Neko od radnika šoping centra ga je zamolio da skine kapuljaču. Balotelli je to odbio, uz objašnjenje kako želi sakriti svoj identitet, odnosno kako ne želi da ga navijači prepoznaju.

Na scenu je stupio radnik osiguranja, koji je nestašnog nogometaša zamolio da napusti prostor.

Drugi Balotelijev nestašluk zabilježen je u noći s četvrtka na petak, odnosno u ranim jutarnjim satima petka, kada je bio uhvaćen u striptiz-klubu, uoči subotnje utakmice s Boltonom. Iako je zaigrao od početka u toj utakmici, čak je zabio i gol u pobjedi 2-0, navodno je kažnjen s 250.000 funti zbog kršenja klupske politike.

"Nisam učinio ništa loše u striptiz klubu. No, razumijem da kada bi moja djevojka sa svojim prijateljicama otišla u takav klub, ja bih onda bio jako ljut. Kada volite neku ženu, morate paziti da joj ne nasete bol. Zbog toga je odlazak u taj klub bio moja prva pogreška. Druga je što sam to učinio dva dana prije utakmice", izjevio je Balotelli za Gazzettu dello Sport.

Na upit je li uistinu kažnjen s 250.000 funti, odgovorio je:

"Još uvijek ne znam. Moram o tome razgovarati s Mancinijem".