imaju šestero djece
94

Baldwinova supruga otkrila: Dok sam rađala našeg sina, Alec mi je rekao da ušutim

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hilaria Baldwin, supruga glumca Aleca Baldwina, otkrila je da ju je glumac ušutkivao dok je 2015. godine rađala njihovog sina Rafaela.

Tridesetsedmogodišnja influenserica podijelila je anegdotu na svom Instagram storyju uz vijest s naslovom: "Kada mi je suprug rekao da šutim tokom poroda, znala sam da je naš brak gotov."

Hilaria je uz taj naslov napisala: "Alec me je ušutkivao dok sam imala trudove s Rafom… On je telefonirao i govorio: 'Tiše. Možeš li se stišati?'", napisala je Hilaria.

U trenutku kada ju je Alec (63) zamolio da prestane biti glasna dok je rađala njihovo dijete, "shvatio je da zvuči kao magarac i preplašio se", dodala je Hilaria uz objavu.

Majka šestero djece našalila se da je ipak sačuvala brak i izdržala s Alecom i "nakon 522 bebe".

Svojim pratiteljima rekla je da će ih za sada poštedjeti "detalja njene reakcije", ali je spomenula da joj Alec "nikad" više nije rekao da zašuti u rodilištu.

Hilaria je ovo podijelila sedmicu nakon što je kazala pratiteljima da Alec pati od PTSP-a zbog onoga što se dogodilo na setu njegovog filma "Rust" u Novom Meksiku, gdje je slučajno ubio snimateljicu Halynu Hutchins.