Veliki problemi
379

Baka Prase prodaje svoje automobile zbog kockarskih dugova, nagađa se i da ga je djevojka ostavila

I. S.
Foto: Instagram/bakaprase
Foto: Instagram/bakaprase
Srbijanski youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, upao je u kockarske dugove te odlučio prodati svoje luksuzne automobile. Također se nagađa da ga je zbog ovih problema ostavila Anja Blagojević.

Stefan Delić, jedan od njegovih prijatelja, je potvrdio informaciju da je on zaista u velikim problemima.

"Krenuo je baš da se zaje-ava što se toga tiče. Vidio si i sam da je 'pukao' 160.000 eura. Mnogi misle da je to zaje-ancija, marketing, ali ljudi, vidite i sami šta sve lik kupuje. Zavozao se i to je najveći problem kad te to zavoza, kad te zavoza ta lova, mora da ostaneš malo bistre glave. Što više imaš, to više želiš, vuče te... I onda sve više i više i više i onda j--i ga, šta ćeš...", rekao je tokom gostovanja u jednom podcastu.

Screenshot: Instagram/bakaprase
Screenshot: Instagram/bakaprase

Baka je na Instagramu objavio da prodaje svoja dva Mercedes Benza i Lamborghini te dodao da je maksimalno snizio cijene. Youtuber je ranije pisao o svojoj ovisnosti o kockanju.

"Napravio sam mnogo veliko s-anje, ne znam šta da radim. Sve sam sje-ao. Je-ala me kocka. Važno obavještenje… Večeras sam na liveu izgubio 80.000 eura, koje mi sponzor daje da igram (novac koji mogu da podignem za sebe), ali zbog gomile stresa i privatnih stvari koje mi se dešavaju, večeras sam pukao… Nakon livea sam odlučio da se 'povadim' te sam izgubio još 160.000 eura svog novca. Ovo mi je znak da moram da odmorim, jer već više od godinu dana radim svaki dan bez pauze, tako da ću pauzirati sve na par, nedjelju ili više dana. Također, od kocke nikada dugoročno nećete zaraditi niti treba da se kockate da zaradite, već da se zabavite. Ne kune majka sina što se kocka, nego što se vadi", objavio je.

Njegovi fanovi su primijetili i da Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, više ne prati njegov zvanični profil na Instagramu te su počeli nagađati kako ga je odlučila ostaviti zbog problema u koje je upao. Njih dvoje se još uvijek nisu oglasili povodom ovoga.