Frontmen Guns N' Rosesa
22

Axl Rose obožavatelje šokirao izgledom: Brojne operacije učinile su ga neprepoznatljivim

D. J.
Foto: EPA
Foto: EPA
Frontmen legendarnih Guns N' Roses Axl Rose, nedavno je s američkom pjevačicom Carrie Underwood nastupio na festivalu u Kaliforniji te su zajendo otpjevali hitove "Sweet Child O' Mine", "Paradise City" i "Welcome To The Jungle".

Međutim, sjenu na sjajan nastup bacio je izgled slavnog rokera za kojim su nekad uzdisale žene diljem svijeta, a sada svojom pojavom šokira mnoge.

Čini se kako se Axl teško miri sa činjenicom da stari pa to pokušava sakriti brojnim estetskim zahvatima, što ga čini neprepoznatljivim.

Crte lica su mu se izmijenile tijekom godina, operirao je nos što je i priznao, ugradio implantate u obraze, zategnuo lice i očne kapke.

Inače, u knjizi "Last of the Giants: The True Story of Guns N' Roses", objavljeni su brojne, do tada nepoznate informacije i Axlovom životu.

Rose je rođen kao William Bruce Rose, 2. februara 1962. Njegova majka Sharon Lintner rodila ga je još u srednjoj školi, a njegov otac, William Rose, bio je na glasu kao "loš dečko iz Lafayettea". Axl je godinama kasnije, nakon regresijske terapije, izjavio: "Nije mi se svidjelo ni kako me tretirao prije rođenja pa sam nakon rođenja neprestano želio da je*eni gad umre".

Rose je nakon terapije tvrdio i da ga je otac seksualno zlostavljao.

"Sjećam se da me taj čovjek seksualno zlostavljao i učinio nešto loše mojoj majci jednom kad je došla po mene".

Njegov otac napustio je obitelj nakon što je njegov sin navršio dvije godine, a godinu dana kasnije, njegova se majka preudala za svećenika Stephena Baileyja pa je Rose odrastao misleći da mu je Bailey pravi otac i koristio njegovo prezime.

Odlazili su u crkvu najmanje tri puta tjedno, a Bailey je bio izuzetno strog i sklon kažnjavanju. Znao je udariti Williama samo zbog toga jer ga je zatekao kako gleda reklamu u kojoj su se pojavile žene u bikinijima. Štoviše, nedugo nakon toga iz kuće je izbacio televizor.

Isto tako, Rosea je tjerao da čita Bibliju pa bi mu često pomagao kod propovijedi.

"Naučio je držati govore pred većim brojem ljudi, a u crkvi je naučio i svirati klavir i pjevati. Iako nikada nije imao podršku oca, u crkvi je kroz glazbu pronašao vlastiti identitet", piše Wall i dodaje da bi problemi nastajali kada bi Rosea uhvatio kako svira Zeppeline. Sve ovo kasnije je dovelo do problematičnog ponašanja, a Rose je pobjegao od kuće čim mu se za to pružila prilika.