Krajem septembra u prodaji
0

Audio autobiografija Patricka Swayzea

Sarajevo-x.com
Autobiografija nedavno preminulog glumca Patricka Swayzea uskoro će se naći u prodaji.

Swayze je, naime, prije smrti svoj život i djelo odlučio ovjekoviječiti autobiografijom, koja će se naći u prodavnicama u obliku knjige, ali i CD-a. Na CD-u on osobno priča o svom životu, ispunjenom uspjesima, ali posljednjih godina i borbom protiv raka od kojeg je naposljetku i preminuo.

Knjiga i audio verzija autobiografije "The Time of My Life" svjetlo dana će ugledati 29. septembra, piše New York Daily News.

Pisala ju je njegova 34-godišnja supruga Lisa Niemi, a u knjizi će se moći nači i Swayzeove misli o snimanju filma koji ga je lansirao u zvijezde "Prljavi ples".

"Bilo je nekih trenutaka neslaganja za vrijeme snimanja, ali to je bilo zbog toga što smo bili umorni nakon cijelog dana rada", rekao je ovaj holivudski glumac.

Govoreći o kolegici sa snimanja, glumici Jennifer Grey, on je rekao: "Ona je bila osjećajna i često je znala rasplakati se kad bi je neko kritikovao. Opet, u drugim prilikama, bila je raspoložena, šašava i tjerala nas da nanovo i nanovo snimamo neke scene, jer ona nije mogla obuzdati smijeh."

Kakogod, Swayze je rekao i da je Grey "napravila, zaista, fenomenalan posao", te da je "u neku ruku, ona napravila film".