Showbiz
0

Atraktivne sestre Kylie i Kendall Jenner uživale u vrućoj zabavi na bazenu

Klix.ba
Dan sjećanja u SAD-u je vrijeme kada se porodice i prijatelji okupe, odaju počast najbližim i uživaju u zajedničkom vremenu i porodičnim vrijednostima. No, Kylie Jenner odlučila je ovaj dan provesti sa sestrom i svojim seksipilnim prijateljicama napravivši zabavu na bazenu.

Kendall i Kyle Jenner, Hailey Baldwin, Cami Morrone i Lauren Perez podijelile su na Instagramu niz provokativnih fotografija u bikiniju koje su dobile veliki broj lajkova, a potom su ih i izbrisale. Na fotografijama se vide i tetovaže na njihovim kukovima.

Na Kylnoj piše "zdrav razum", a napisana je na Međunarodnoj fonetskoj abecedi, dok je na Haileyinom kuku "Gente" što na portugalskom znači ljudi. Ovu tetovažu uradila je u čast svog brazilskog porijekla.

Kako bi zagrijale atmosferu, djevojke su se fotografisale dok sjede na rubu bazena, a ruke drže jedna drugoj na zadnjici.

Tokom cijele zabave napravile su i nekoliko snimaka koje je Kylie postavila na društvene mreže.

Nakon uzbudljivog dana, Hailey je otišla u kuhinju i napravila pastu za sve prisutne, što je također zabilježila fotografijom.

Vruću zabavu nastavile su do kasno u noć, a pridružili su im se i muškarci, među kojima je i poznati glumac i reper Jaden Smith.