Camile Morrone
86

Atraktivna djevojka Leonarda DiCaprija ima samo 20 godina i bavi se glumom

Klix.ba
Holivudski glumac Leonardo DiCaprio poznat je po tome što voli dosta mlađe žene. Ovaj put je izabrao 23 godine mlađu Argentinku Camilu Morrone koja se bavi manekenstvom i glumom.

Morrone je započela karijeru kao manekenka i pojavila se na naslovnici Voguea. Zaštitno je lice brenda Urban Outfitters.

U svijetu glume debitovala je u filmu Jamesa Franca "Bukowski", a u filmu "Death Wish" gledat ćemo je rame uz rame s Bruceom Willisom.

Vrlo je aktivna na Instagramu gdje ima više od milion fanova.

Kako pišu američki mediji, ona i Leo su porodični prijatelji godinama, a Leonardo je zna još iz njenih tinejdžerskih dana. Naime, njena majka Lucila Sola se zabavljala s Al Pacinom i tako su se zbližili.

Sumnje da su u vezi pojavile su se nakon što je glumac viđen sredinom decembra kako izlazi iz njene kuće. U januaru ove godine izašli su zajedno iz njegovog privatnog aviona nakon povratka s odmora u Aspenu. Camila je redovno objavljivala fotografije sa skijališta.

Također, par je bio na zabavi povodom proslave 60. rođendana Ellene DeGeneres u subotu navečer, a Leonardo je svoju djevojku zagrlio kada su izlazli iz The Lot Studiosa.

Najmlađa Leonardova djevojka do sada bila je Elizabeth Turner koja je imala 23 godine.