Bliske prijateljice
1

Asistentica Kourtney Kardashian otkrila kako je raditi za zvijezdu: Kupovina statua i bizarnih svijeća

L. R.
Kourtney Kardashian (Foto: EPA-EFE)
Kourtney Kardashian (Foto: EPA-EFE)
Asistentica Kourtney Kardashian nedavno je otkrila kako je zaista raditi za porodicu Kardashian te koje bizarne zahtjeve imaju.
Naime, Liz Muller koja radi za Kourtney, dala je uvid u to kako izgleda kada radite za reality zvijezdu popularne porodice.

Tako je Liz na Instagramu podijelila snimku zaslona svog laptopa na kojoj se vidi da je za posao tražila model labuda u prirodnoj veličini. Ona je prikazala rezultate pretraživanja na Googleu gdje je pronašla kako se prodaje statua labuda za 50 dolara.

Inače, Liz za Kourtney radi od 2020. godine, a sudeći prema njenom Instagram profilu, njiih dvije su vrlo bliske. Redovno joj pomaže oko priprema za izlaske na crvene tepihe pa je jednom prilikom otkrila da je asistirala Kourtney za Met Galu.

"Za svaki izgled na Met Gali postoji asistent koji je upravo imao najgori mjesec u životu", napisala je Liz jednom prilikom na društvenim mrežama.

Liz je prisustovala i vjenčanju ove reality zvijezde te se pojavljivala u realitiy seriji "The Kardashians", kada je zajedno s Kourtney birala bizarne vaginalne svijeće pod nazivom "Smells Like My Pooshy".