Snimak postao aktuelan
0

Ashton Kutcher razljutio fanove neprimjerenom izjavom iz prošlosti

N. C.
U posljednje vrijeme glumac Ashton Kutcher više puta se zamjerio svojim obožavateljima.

Naime, prije nekoliko dana on i njegova supruga Mila Kunis objavili su snimak isprike kojom se svima ispričavaju zbog podrške prijatelju koji se na sudu našao zbog počinjenih silovanja, a danas se na internetu pojavio stari snimak u kojoj je Kutcher izrekao nekoliko vrlo uvredljivih riječi na račun svojih kolegica.

Glumac je svojevremeno imao vlastitu emisiju u kojoj je komentirao društvene događaje. U epizodi njegove emisije "Punk'd" koja je snimljena prije čak dvadeset godina Kutcher je izrekao neprimjeren komentar o kolegici Hilary Duff i blizankama Olsen.

"I ona je jedna od djevojaka koju svi čekamo da napuni 18 godina. Uz blizanke Olsen", rekao je 2003. godine dok je Duff imala samo 15, a Mary-Kate i Ashley 17 godina.

Kutcher je sada dobio veliku količinu negativnih reakcija zbog tog komentara koji su mnogi ocijenili "odvratnim" i "jezivim".

Taj je video postao sada viralan zbog problematičnog prijateljstva Mile Kunis i Kutchera s Dannyjem Mastersonom. U tom je intervjuu Mila Kunis otkrila da se Masterson kladio s Kutcherom da je 'francuski poljubi' kad je imala samo 14 godina, što se iz današnje perspektive smatra 'crvenom zastavom' na ponašanje Mastersona koji je optužen zbog silovanja.