Iako ne žele priznati vezu
7

Ashton Kutcher i Mila Kunis snimljeni u intimnom zagrljaju

Klix.ba
Ashton Kutcher i Mila Kunis više ne skrivaju svoju vezu. Novi glumački par snimljen je u intimnom zagrljaju na zabavi povodom završetka filma o Steveu Jobsu, u kojem Ashton igra glavnu ulogu.

Iako su bili okruženi brojnim kolegama i drugim zvanicama, Ashton i Mila su otvoreno pokazivali privrženost jedno drugom. Glumci su se grlili i ljubili, a iako još uvijek nisu javno obznanili svoju vezu, sasvim je jasno da su se nagađanja proteklih dana pokazala itekako istinitima.

Prošle sedmice Ashton je svoju novu djevojku odveo na romantičnu vožnju motorom ulicama Los Angelesa, a da nije riječ tek o avanturi, govori podatak je Mila vodila Ashtona na obilježavanje godišnjice smrti njene bake te da su Dan nezavisnosti proslavili u društvu njegove porodice.

Unatoč svemu ne žele priznati svoju vezu. Mila je nedavno u intervjuu za Elle magazin izjavila: "Totalno sam slobodna, a ja i Ashton smo samo prijatelji. Ipak se poznajemo 15 godina. Lijepo nam je kada smo zajedno. Imamo zajedničke prijatelje i to je to. Nema nikakve ljubavne priče".

Ashton i Mila se poznaju još iz vremena kada su zajedno snimali popularnu seriju "Lude sedamdesete".