Showbiz
0

Ashton Kutcher i Demi Moore proslavljaju godišnjicu braka

FENA
Ashton Kutcher i Demi Moore proslavit će sljedećeg mjeseca svoju prvu godišnjicu braka i tim povodom Kutcher je dao intevju magazinu "Parade".

"U vezi još uvijek osjećamo puno energije kao i na početku samo što je sada stvar puno dublja", opisuje 28-godišnji Ashton kako to izgleda između njega i 43-godišnje Demi.

"Nije da ne proživljavamo frustracije, kao i svi ostali parovi, ali jednostavno se znamo nositi s tim. Nagledao sam se dosta roditeljskih svađa nakon kojih nisu pričali danima i shvatio da mi to ne treba", navodi dalje Ashton.

Kaže kako se sa ženom posvađao samo jednom i to u prva tri mjeseca hodanja no da za to nemaju više razloga jer sve nesuglasice otklanjaju prije nego se napuhnu u prave probleme.

"Nisam nikad pokušavao promijeniti Demi, niti ona mene i mislim da je to vrlo loše kada supružnici misle da moraju, i da mogu promijeniti onog drugog. Tada stvar ne može hodati".

Kutcher je u intervju spomenuo i to kako je ponosan što je u vrlo dobrim odnosima sa ženinim bivšim mužem Bruceom Willisom s kojim Demi ima troje djece.

"On mi nije nikakva konkurencija, niti ja njemu. Mi imamo svoje posebno prijateljstvo", zaključuje Ashton kojem bi, čini se, mnogi pozavidjeli na idealnom braku.