|

Ashton Kutcher i Demi Moore proslavljaju godišnjicu braka

Ashton Kutcher i Demi Moore proslavljaju godišnjicu braka
0
F
FENA
21.8.2006. u 20:13
0
komentara
0

dijeljenja
Ashton Kutcher i Demi Moore proslavljaju godišnjicu braka
Ashton Kutcher i Demi Moore proslavit će sljedećeg mjeseca svoju prvu godišnjicu braka i tim povodom Kutcher je dao intevju magazinu "Parade".
"U vezi još uvijek osjećamo puno energije kao i na početku samo što je sada stvar puno dublja", opisuje 28-godišnji Ashton kako to izgleda između njega i 43-godišnje Demi.

"Nije da ne proživljavamo frustracije, kao i svi ostali parovi, ali jednostavno se znamo nositi s tim. Nagledao sam se dosta roditeljskih svađa nakon kojih nisu pričali danima i shvatio da mi to ne treba", navodi dalje Ashton.

Kaže kako se sa ženom posvađao samo jednom i to u prva tri mjeseca hodanja no da za to nemaju više razloga jer sve nesuglasice otklanjaju prije nego se napuhnu u prave probleme.

"Nisam nikad pokušavao promijeniti Demi, niti ona mene i mislim da je to vrlo loše kada supružnici misle da moraju, i da mogu promijeniti onog drugog. Tada stvar ne može hodati".

Kutcher je u intervju spomenuo i to kako je ponosan što je u vrlo dobrim odnosima sa ženinim bivšim mužem Bruceom Willisom s kojim Demi ima troje djece.

"On mi nije nikakva konkurencija, niti ja njemu. Mi imamo svoje posebno prijateljstvo", zaključuje Ashton kojem bi, čini se, mnogi pozavidjeli na idealnom braku.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.