|

Ashley Judd priznaje da joj je bila potrebna pomoć

Ashley Judd priznaje da joj je bila potrebna pomoć
0
S
Sarajevo-x.com
6.7.2006. u 11:06
0
komentara
0

dijeljenja
Ashley Judd priznaje da joj je bila potrebna pomoć
Nakon što je proživjela haotično i disfunkcionalno djetinjstvo, Ashley Judd je krenula na terapiju u teksaškom centru za liječenje prošlog februara, sa željom da se suoči sa problemima iz prošlosti, uključujući depresiju i izoliranost.
"Bila mi je potrebna pomoć. Užasno me je boljelo sve", rekla je Judd za Glamour magazin, priznajući da imala problema sa depresijom, spavanjem i kompulsivnim poremećajem čišćenja.

Prisjećajući se svoga djetinjstva, tridesetosmogodišnja Ashley kaže kako je bila "hiper-oprezno dijete" koje je pokušavalo da se ponaša savršeno kako bi time nadomjestila osjećaj nesigurnosti. Promijenila je trinaest škola za dvanaest godina, živeći naizmjenično sa majkom, potom ocem, te djedom i bakom.

"Navodno je moja sestra bila 'poremećena', dok sam ja bila 'savršena'", priča Ashley, čija je majka poznata country pjevačica i tekstopisac, Naomi Judd, koja je za svoj rad dobila i Grammy nagradu. Ashleyina sestra, Wynonna je također dobitnica Grammya.

Prilikom posjete Wynonni, koja se liječila od ovisnosti o hrani u teksaškom Shades of Hope Treatment centru, Ashley je u razgovoru sa sestrinim ljekarima shvatila kako joj je potrebna pomoć u suočenju sa svojim vlastitim emocionalnim problemima.

"Niko mi nikad prije nije pristupio na taj način i tako sagledao moju bolu", prisjeća se Ashley, dodajući da navodi medija o tome kako se i ona liječila od poremećaja ishrane nisu tačni.

Ashely također priznaje kako joj se stručna pomoć sa teksaške klinike pomogla i u sređivanju braka sa njenim mužem Dariem Franchittijem (33).

"Prije nisam bila sretna. Sada to jesam", ponosno izjavljuje Judd.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.