Slavna manekenka
16

Ashley Graham otkrila da je njen suprug uradio vazektomiju nakon što su dobili blizance

Klix.ba
Ashley Graham i Justin Ervin (Foto: EPA-EFE)
Ashley Graham i Justin Ervin (Foto: EPA-EFE)
Slavna plus size manekenka Ashley Graham nedavno je otkrila da je njen suprug Justin Ervin uradio vazektomiju nakon što je ona u maju prošle godine rodila blizance.
Ovu informaciju otkrila je u podcastu "Milk Drunk" dok je razgovarala o odgoju svoje troje djece i svom tridesetčetverogodišnjem suprugu. Na pitanje planira li doista imati četvrto dijete nakon što se našalila da želi imati još jedno ove godine, ona je pojasnila da se njen suprug još prošle godine odlučio na ovaj potez.

"Ne moram uzimati tablete, hvala Bogu. Medicinski zahvat bio je relativno bezbolan za supruga, koji je odmah nakon toga otišao sa mnom u kupovinu", izjavila je ova tridesetpetogodišnja manekenka.

Manekenka nije otkrila razloge koji su uticali na njihovu odluku da suprug ode na operaciju, ali je ranije pričala o svom traumatičnom iskustvu nakon spontanog pobačaja 11 mjeseci prije nego što je rodila blizance.

Dodala je da su posljedice i iskustvo nakon što se porodila promijenilo njen odnos prema vlastitom tijelu dovele do gubitka samopouzdanja i pozitivnosti. Graham i Ervin pored blizanaca Romana i Malachija, imaju i trogodišnjeg sina Isaaca.